KMIX.se

KARAOKE.SE - Allt du behöver för karaoke > Köpvillkor | Logga in


 


Alla priser inklusive frakt!

EVENTS4U & Karaokefabriken AB
Enighetsvägen 1
168 65 Bromma
SWEDEN
tel. 08-36 96 36
e-mail: lager@karaoke.se


Klarna
Faktura / Klarna


Bankgiro eller Plusgiro


Visa eller Master


Faktureringsavgift
Stat / Skola / Kommun

Köpvillkor

Alla priser inklusive frakt!
Faktureringsavgift Stat / skola / kommun, 0:-.
Ingen avgift med bankgiro eller plusgiro.
Ingen avgift med kortbetalning.
Faktura med Klarna faktureringsavgift 50:-

Viilkor:

Allt innehåll på vår webbsida såsom text, grafik, logotyper, figurer och bilder, audio clips, digitala nerladdningar, datasammanställningar och mjukvara är Karaoke.se egendom eller dess leverantörer och skyddas av internationella upphovsrättslagar. Vi reserverar oss rätten att ändra, byta ut eller ersätta utan att informera om det i förväg på sidan. Priser, varor och tillgång på varor kan ändras när som helst. Garanti elektronik alla elektriska produkter säljs med 1 års fabriksgaranti i Sverige. Vid all yrkesmässig användning gäller 3 månaders garanti. Garantin täcker endast ursprungliga fel, dvs. fel som fanns i varan vid leverans. Vid garantianspråk, kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Packa varan väl i originalförpackning och returnera den som "Postorder kundretur". Då orginalförpackning saknas tas en avgift ut på 250:- om produkten bör ersättas med ny. Kunden är ansvarig för fraktkostnaden både till och ifrån oss vid reparation eller vid byte av produkter. Garanti skivor: Alla skivor ska vara i perfekt kondition när Du får dem. Om det ändå skulle vara något fel, får Du naturligtvis en ny skiva. Avsändaren betalar returportot. Special-beställda skivor kan ej returneras. Skadad eller fel leverans Om någon produkt är skadad, fel levererad eller saknas i din leverans ska detta anmälas till oss via telefon eller mail inom 3 dagar från mottagandet av varorna. Vi är inte skyldiga att ersätta produkter vid senare anmälan. Returadress:

Karaoke.se / EVENTS4U & Karaokefabriken AB
Enighetsvägen 1
168 65 BROMMA
Org. # 559100-8551
VAT # SE559100855101
Plusgiro: 833452-6
Bankgiro: 5187-7827

Telefon:
08 36 96 36
E-post:
info@karaoke.se

Köpinformation

Vid beställning träffas avtal om köp först när Karaoke.se bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse via e-post. Karaoke.se kommer inte att sälja eller sprida dina personliga uppgifter (inte heller Din e-postadress) till personer eller grupper utan Ditt samtycke. Vi uppskattar att Du har förtroende för oss, genom att ge Dina personliga uppgifter och vi lovar att inte utnyttja detta i vinstsyfte eller på något annat olagligt sätt.

Alla transaktioner skickas via det universella SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade, d.v.s. mycket säkra. Dina uppgifter kommer att behandlas av Dibs secure server, i enlighet med vårt avtal med nämnda företag. Betalning kan göras med bank/kreditkort-VISA/Mastercard, faktura, eller mot postförskott. Alla våra priser inkluderar moms med f.n. 25 %. Vid eventuella felaktigheter gällande pris, frakt, leveranstider etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

LEVERANSTIDER

Normal leveranstid är 1 arbetsdagar efter att vi mottagit en order. I de fall en produkt måste beställas från leverantör, kan leveranstiden var något längre. När vi mottagit en order kommer man att bli informerad via e-post om just sin beställning. Produkter med totalvikt upp till 2 kg, skickas normalt som 1:a-klassbrev mot faktura. Väljer man att betala med kreditkort skickas varan som 1:a klassbrev och levereras med posten till Din angivna adress. Produkter med vikt över 2 kg skickas normalt som postpaket.

RETURER

Ångerrätt
Om Du inte är nöjd med vad Du har köpt av Karaoke.se, har Du rätt att returnera varorna inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Vi förutsätter att varorna är oanvända, att skyddsplasten är obruten och att dom returneras i originalemballaget. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av denna. Fyll i orsaken till returen på fakturans baksida. Avsändaren betalar returkostnaden och fraktkostnaden som betalats av Karaoke.se för att skicka varan till kunden. (15:-per skiva och 175:- för spelarepaket). Paket som inte är utlösta, medför en tilläggsfaktura på 250 SEK.

Returadress:
Karaoke.se
Enighetsvägen 1
168 65 Bromma

Telefon:
08 36 96 36
E-post:
info@karaoke.se
 Varukorg

EVENTS4U & Karaokefabriken AB, Enighetsvägen 1, 168 65 Bromma, SWEDEN
tel. 08-36 96 36, e-mail: lager@karaoke.se
Site design by: Riku Turunen-Rantinoja (riku@karaoke.fi)