KMIX.se

KARAOKE.SE - Allt du behöver för karaoke > 3-kanals USB mixer med fantommatning | Logga in


 


Alla priser inklusive frakt!

EVENTS4U & Karaokefabriken AB
Enighetsvägen 1
168 65 Bromma
SWEDEN
tel. 08-36 96 36
e-mail: lager@karaoke.se


Klarna
Faktura / Klarna


Bankgiro eller Plusgiro


Visa eller Master


Faktureringsavgift
Stat / Skola / Kommun

3-kanals USB mixer med fantommatning

LAX 3 USB från LD Systems har ett ultrakompakt gränssnitt för hårddiskinspelning på hemdatorer med en samplingsfrekvens på 44,1 kHz . Den ansluts enkelt till USB 2.0- porten på datorn, som också försörjer den med ström. En strömadaptermed USB - A -kontakt och en USB-kabel finns som alternativ strömförsörjning. LAX 3 USB är kompatibel med alla Windows -och Apple- operativsystem från Windows XP och Mac OS X 10.5 uppåt.

En elektroniskt balanserade mikrofonkanal med 20 volts fantommatning och en maximal förstärkning på 50 dB har ett combo -uttag och kan också användas som en mono linje i kanalen. En linjeingång L / R på stereokanalen 2/3 använder RCA-uttag . Ett keyboard eller trummaskin , till exempel, kan anslutas här. Bas och diskant på mikrofonkanalen kan ökas eller minskas med upp till 15 dB . Dessutom har den LAX 3 USB i - och utgångar för extern ljudkälla eller inspelningsenhet , ingången kan kopplas till masterutgången och / eller hörlurar / monitorutgång. Volymen styrs av två master reglage separat för masterutgång och hörlurs / monitorutgång .

För en perfekt start i världen av digitala heminspelningar, rekommenderar vi programvara i open source Audacity , som är tillgänglig som en gratis nedladdning .

Kompatibel med :

    Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8
    Mac OS X 10.5 eller senare

 

Pris: 560.00 :-
Beredare: LD SYSTEM
Produktkod: LAX3USB

 

 Varukorg

EVENTS4U & Karaokefabriken AB, Enighetsvägen 1, 168 65 Bromma, SWEDEN
tel. 08-36 96 36, e-mail: lager@karaoke.se
Site design by: Riku Turunen-Rantinoja (riku@karaoke.fi)