KMIX.se

KARAOKE.SE - Allt du behöver för karaoke > Karaokemixer | Logga in


 


Alla priser inklusive frakt!

EVENTS4U & Karaokefabriken AB
Enighetsvägen 1
168 65 Bromma
SWEDEN
tel. 08-36 96 36
e-mail: lager@karaoke.se


Klarna
Faktura / Klarna


Bankgiro eller Plusgiro


Visa eller Master


Faktureringsavgift
Stat / Skola / Kommun

Sortera efter namn | datum | pris | default

Vibz 6 D 6-kanalsmixer med 16 effekter
LDVIBZ6D

PRIS:
1795.00 :-
 

Vibz 6 D 6-kanalsmixer med 16 effekter | mera information

VIBZ 6 D är en kompakt 6-kanals mixer som passar perfekt för karaoke, entertainers, små band, hem inspelning och installationer. Den har två balanserade mikrofoningångar med förförstärkare av hög kvalité , fantommatning och 3-bands equalizer med +/- 15 dB justering, två stereolinjeingångar med 2-bands equalizer, som är mono-kompatibla, och en effektloop.

 


VIBZ 8 DC 8-kanalsmixer med 100 effekter och kompressor
LDVIBZ8DC

PRIS:
2795.00 :-
 

VIBZ 8 DC 8-kanalsmixer med 100 effekter och kompressor | mera information

VIBZ 8 DC har fyra balanserade mikrofoningångar med förförstärkare av hög kvalitet, två mono-kompatibla stereokanaler, en stereokanal, kompressor på två mikrofoningångar och 100 digitala effekter med 24-bitars upplösning.

Mikrofonkanalerna är omkopplings att linjenivå och är utrustade med högkvalitativa förförstärkare och en minskning av bas; två av dem har också insatser för individuell signalbehandling. För en effektiv ljudjustering, har VIBZ 8 DC 3-bands EQ med valbart mellanregister.

Masterdelen av mixern har effektloop, justerbara monitorutgångar och ett hörlursuttag. VIBZ 8 DC har också ingångar och utgångar för inspelnings- och uppspelningsenheter. Den är extremt lättanvänd och imponerar med sitt transparenta och detaljerade ljud. Den är idealisk för karaoke, små band, installationer, hem inspelning, och för användning som en sub-mixer.

En fotpedal för av- och på för effekterna och en adapter för montering av VIBZ 8 DC på mikrofonstativ finns som tillbehör.

 


Mikrofonstativ adapter till VIBZ 6 & 8
LDVIBZMSADAPTOR

PRIS:
175.00 :-
 

Mikrofonstativ adapter till VIBZ 6 & 8 | mera information
Mikrofontativadapter till VIBZ 6 DC och VIBZ 8 DC

 


VIBZ 12 DC 12-kanalsmixer med 100 effekter och kompressor
LDVIBZ12DC

PRIS:
3695.00 :-
 

VIBZ 12 DC 12-kanalsmixer med 100 effekter och kompressor | mera information

VIBZ 12 DC är en mångsidig mixer med sex balanserade mikrofoningångar med högkvalitativa förförstärkare,  low cut-filter, en effektiv 3-bands EQ med valbart mellanregister och fantommatning .

Fyra mikrofonkanaler kan med inbyggd kompressor för en effektiv kontroll av dynamik. Tv av mikkanalerna kan stereo/line kanaler. De två andra stereokanalerna är utrustade med två-bands EQ.

Masterdelen av mixern innehåller två effektslingor, balanserade XLR utgångar, grupp- och monitoutgångar och ett hörlursuttag. VIBZ 12 DC har också RCA-kontakter för inspelnings- och uppspelningsenheter och 100 digitala effekter (DFX).

Med viktiga funktioner som PFL funktion, Mute och dess naturliga, transparenta ljud är VIBZ 12 DC det perfekta valet för liveframträdanden, installationer och krävande heminspelnings applikationer.

 


VIBZ 24 DC 24-kanalsmixer med effekter och kompressor
LDVIBZ24DC

PRIS:
6800.00 :-
 

VIBZ 24 DC 24-kanalsmixer med effekter och kompressor | mera information

Flaggskeppet i VIBZ Serien av mixerbord är VIBZ 24 DC utformad för utmärkt ljud i hemstudio och live spelningar. Den har 16 monokanaler med 3-bands EQ och halvparametrisk mellanregister, 4 stereokanaler med 4-bands EQ, 4 subgrupper, 24-bitars digitala effekter med 100 förinställningar och smidiga 65 mm volym faders.

Alla kanaler har högkvalitativa förförstärkare med gainkontroll, 4 aux send, mute, PFL och routing switchar samt lysdioder för signal och klipp. Två sendkanaler är omkopplingsbara till före eller efter fader för att möjliggöra övervakning eller till effektanvändning. Monokanalerna "XLR mic och TRS telejack linjeingångar är elektroniskt balanserade. Kanalerna 1 - 8 har en bekväm en-knapps kontroll för inbyggd kompressor och individuella inserts för extern bearbetning.

Mastersektionen erbjuder balanserad och obalanserad main mix och individuella grupputgångar med precisionmätning, kontrollrum och hörlursutgångar med nivåkontroll och en ”overall” 7-bands grafisk EQ. IBZ 24 DC har multi-spänningsströmförsörjning för 100 - 240 V AC-drift.

 U-REMIX2

PRIS:
2595.00 :-
2795.00 :-
 

MadBoy U-REMIX 2 trådlösa mikrofoner med mixer | mera information

Nya MadBoy U-REMIX kombinerar på ett intelligent sätt trådlösa mikrofoner, USB / SDkort-spelare och Bluetooth till en ljudmixer.

 


MadBoy Remix 10 karaokemixer
REMIX-10

PRIS:
2595.00 :-
 

MadBoy Remix 10 karaokemixer | mera information

Nya MadBoy REMIX-10 tar din karaoke till en helt ny nivå. Den är utformad för att vara kompatibel med en mängd olika enheter, inklusive DVD och CD + G-spelare, bärbara datorer, surfplattor etc.


 


MadBoy Remix 33 karaokemixer
REMIX33

PRIS:
3495.00 :-
 

MadBoy Remix 33 karaokemixer | mera information

Har du någonsin kämpat med att ansluta din karaoke enhet till din nya smart TV eller dator?

Nu behöver du inte det, m
ed nya MadBoy REMIX-33 kan du koncentrera dig på vad du ska sjunga i stället för att  kämpa med alla kablar och kontakter.

 


Karaokemixer Morph1 till DVD, Dator, Playstation, X-Box & Wii 1 mik
MORPH1

PRIS:
699.00 :-
899.00 :-
 

Karaokemixer Morph1 till DVD, Dator, Playstation, X-Box & Wii 1 mik | mera information

Karaoke blev som fenomen först populärt i Japan och själva ordet ’Karaoke’ är också japanskt. Tom orkester översätts ordet bäst till svenska (Kara: tom och Oke: orkester). Men idag behöver du varken resa till Japan eller åka finlandsfärja för att kunna ha roligt med Karaoke - nu kan du utmana dina vänner på professionell professionell karaoke hemma i ditt eget vardagsrum!

Priddis Morph-1 mixer ansluts enkelt till din DVD-spelare, PC, laptop, surfplatta, smartphone, eller spelkonsol. Ljudet kopplar du antingen direkt till TV:n eller till din stereoanläggning. Sätt en karaokeskiva i DVD-spelaren, en låttitel och texten visas på TV:n i takt med musiken. Priddis Morph 1 har två mikrofoningingångar samt reglage för volym och digitalt eko. Levereras med 1 st mikrofon, RCA-kablel, RCA/Scart-adapter samt bruksanvisning.

Liten Mixer att koppla till din DVD,PC, Surfplatta,  PS2 eller XBOX.

 


Mikrofonmixer 3 till 1
MMX-31

PRIS:
249.00 :-
 

Mikrofonmixer 3 till 1 | mera information

En snabb och enkel metod att mixa tre mikrofoner till en mikrofoningång och tillåter ändå separata volymkontroller.

 


 Varukorg

EVENTS4U & Karaokefabriken AB, Enighetsvägen 1, 168 65 Bromma, SWEDEN
tel. 08-36 96 36, e-mail: lager@karaoke.se
Site design by: Riku Turunen-Rantinoja (riku@karaoke.fi)