KMIX.se

KARAOKE.SE - Allt du behöver för karaoke > Undervisning | Logga in


 


Alla priser inklusive frakt!

EVENTS4U & Karaokefabriken AB
Enighetsvägen 1
168 65 Bromma
SWEDEN
tel. 08-36 96 36
e-mail: lager@karaoke.se


Klarna
Faktura / Klarna


Bankgiro eller Plusgiro


Visa eller Master


Faktureringsavgift
Stat / Skola / Kommun

Undervisning


Sortera efter namn | datum | pris | defaultPRIS:
230.00 :-
 

Sångövning - för tjejer + 2 CD | mera information

I Sångövning - för tjejer har Kerstin Gabrielsson sammanställt de övningar som hon har skapat och arbetat med i över 20 år som sångpedagog. Hon är själv jazzsångerska och improvisatör och detta genomsyrar hela boken. Det är melodiska sångfraser som Kerstin använder sig av och hon förklarar varje övning på ett pedagogiskt och lättfattligt sätt. Man tränar inte bara röstteknik utan också frasering, gehör och tajming. Det är lustfyllt och roligt att sjunga till hennes inspelade komp där hon även har lagt på stämmor. Ett gediget hantverk med många övningar och tekniker anpassade till olika genrer: pop, bossa, rock, soul, jazz. Boken är mycket inspirerande, personlig och generös. Det pedagogiska upplägget ger dessutom en djupare konstnärlig kvalitet - en kvalitet som hjälper sångaren att få tillgång till sitt eget musikaliska uttryck och som förhöjer och stärker upplevelsen av sig själv som kreativ sångare. Den är "ett måste" för all oss som sjunger.

Petra Kvist
artist och dramapedagog

2 CD medföljer

 
PRIS:
230.00 :-
 

Sångövning - för killar + 2 CD | mera information

I Sångövning - för killar har Kerstin Gabrielsson sammanställt de övningar som hon har skapat och arbetat med i över 20 år som sångpedagog. Hon är själv jazzsångerska och improvisatör och detta genomsyrar hela boken. Det är melodiska sångfraser som Kerstin använder sig av och hon förklarar varje övning på ett pedagogiskt och lättfattligt sätt. Man tränar inte bara röstteknik utan också frasering, gehör och tajming. Det är lustfyllt och roligt att sjunga till hennes inspelade komp där hon även har lagt på stämmor. Ett gediget hantverk med många övningar och tekniker anpassade till olika genrer: pop, bossa, rock, soul, jazz. Boken är mycket inspirerande, personlig och generös. Det pedagogiska upplägget ger dessutom en djupare konstnärlig kvalitet - en kvalitet som hjälper sångaren att få tillgång till sitt eget musikaliska uttryck och som förhöjer och stärker upplevelsen av sig själv som kreativ sångare. Den är "ett måste" för all oss som sjunger.

Petra Kvist
artist och dramapedagog

2 CD medföljer

 
PRIS:
349.00 :-
 

Sångsolisdt - Övningar för soloartister + 2 CD | mera information

Sångsolist utvecklar:

- ditt personliga uttrycksätt
- dig som solist i ett band
- dig som solist till körbakgrund eller gospelkör
- din improvisationsteknik med olika sångsätt: wail, scat och ordlös sång
- ditt sätt att tolka sånger i olika stilar
- sound, timing och gehör

Två CD att sjunga till medföljer!

Av Ragnhild Sjögren och Berit Kullberg Söderholm

 
PRIS:
349.00 :-
 

Stora Sångguiden + ljudfiler online | mera information

Ny reviderad upplaga!

Stora Sångguiden är den ultimata guiden till röstträning och röstvård främst inom rock-, pop- och soulgenrerna. Boken behandlar bland annat ämnen som att sjunga upp, röstkvaliteter, "giget", en sångares vardag, röstvård & röststörningar, stöd, wail, omfång, röstmassage, anatomi, att höra rätt och sjunga rent samt exklusiva intervjuer med bland andra Carola och Dogge Doggelito m.m.

Av Daniel Zangger Borch - sångcoach i IDOL 2008 uppdaterad 2019

 


 Varukorg

EVENTS4U & Karaokefabriken AB, Enighetsvägen 1, 168 65 Bromma, SWEDEN
tel. 08-36 96 36, e-mail: lager@karaoke.se
Site design by: Riku Turunen-Rantinoja (riku@karaoke.fi)